La Fira de Música al Carrer arrenca motors aquest divendres amb més de 50 actuacions

Avui al matí s'ha presentat en roda de premsa la 16a Fira de Música al Carrer de Vila-seca, que tindrà lloc els propers 5 i 6 de juny. Un total de sis escenaris acolliran una cinquantena d'actuacions a càrrec de grups d'estils diversos com ara el rock, pop, folk, jazz, funky, rumba, clàssica, ska o reggae.

Tots els concerts seran gratuïts i oberts a tothom, "amb això volem aconseguir ser propers a la gent, treure barreres, com als orígens, perquè la gent convisqui amb la música", afirmava Pep Vergé, director artístic de la FiM.  Destaca com a novetat d'enguany els showcases, un espai a L'Oficina per aquells grups més joves que volen donar a conèixer la seva música. D'altra banda, la FiM donarà un impuls a tot el planter de música clàssica, amb diversos concerts a càrrec del Conservatori de Música de Vila-seca a l'espai del Portal de Sant Antoni, i també als grups de Km. 0 amb els quals es vol obtenir sinèrgies per tal que puguin créixer, a través de les associacions de músics del voltant.

Un total de 200 formacions s'han inscrit a aquesta edició de la FiM i "un centenar de programadors han confirmat la seva presència, el qual vol dir que seguim mantenint aquest muscle que permet a la FiM ser una fira professional de gran projecció", assegurava el regidor de Cultura, Josep Toquero.