Alumnes alemanys d'intercanvi visiten l'Ajuntament de Vila-seca

Alumnes i professors de secundària alemanys de l'Institut Eichendorff Schule de Kelkheim faran una estada d'una setmana a Vila-seca

Fruit d'un intercanvi escolar amb alumnes de l'Institut Ramon Barbat i Miracle de Vila-seca, el grup d'estudiants alemanys va visitar ahir l'Ajuntament i van ser rebuts per la regidora d'Ensenyament, M. Àngels Ponce i la regidora d'Universitat i Excel·lència, Montserrat Garcia.

La visita també va comptar amb la presència del director de l'Institut Ramon Barbat, Adolf Quetcuti i dels professors de llengües corresponents. Els 19 alumnes de l'Institut Eichendorff Schule de Kelkheim, el qual ens visita per tercera vegada, tenen previst un programa ple d'activitats pensades per enriquir la convivència entre els alumnes mitjançant excursions lúdico-culturals al nostre municipi, a la Tàrraco romana i a Barcelona.

A la imatge, els 19 joves i professors del centre educatiu de Kelkheim, acompanyats dels seus amics vila-secans, que recentment van visitar la ciutat de Frankfurt, Wiesbaden; Heidelberg i van realitzar una activitat d'escalada a un rocòdrom de Kelkheim, durant la seva visita a Alemanya.