La Festa Major d'Estiu continua demà dimarts al nucli de Vila-seca

Cada dia, actuacions musicals i el dijous cercavila del seguici popular

Des del passat 25 de juliol el municipi de Vila-seca gaudeix de la seva Festa Major d'Estiu. Els actes, que fins ara s'han centrat a la Pineda, es concentren a partir de demà dimarts 30 de juliol al nucli de Vila-seca.
 
Els primers actes tindran lloc a les 7 de la tarda, amb la tradicional gimcana enigmàtica de Festa Major, organitzada pel Casal Popular El Rebotim, i l'espectacle familiar "Jai, el mariner" a la plaça d'Estudi. Més tard, aquesta plaça també acollirà el concert de Bsides i el Artristre, així com altres espectacles la resta de dies com monòlegs, titelles i el concert de rumba del dimecres dia 31 amb Triampa Rumba Catalana.
 
La cercavila del seguici tradicional tindrà lloc el dijous 1 d'agost al vespre i ja a la nit, Dr. Prats i Dj OGT posaran punt i final al dia amb la seva música i festa per als joves, al Parc de la Riera. Al mateix lloc, l'endemà divendres hi haurà el conegut "Vila-seca a Tope" amb Saratoga, Centinela i Lujuria. La Invenció del Cos de Sant Esteve, el 3 d'agost, aplegarà actes tradicionals com ara la missa major, l'Splash de Sosciathlon, la Cercabirra o els Castells. El dia finalitzarà amb la I Trobada Nacional de Diables per Vegueries, amb una tabalada al parc de la Riera i el correfoc des del carrer de Sant Antoni, i també el gran ball de Festa Major al Parc de la Riera amb l'orquestra Nueva Alaska.
 
L'últim dia de Festa Major començarà amb la Vila-seca Family Race, la Ruta N-340 de Vermut de Festa Major, la representació del Ball de Sant Esteve i el lliurament dels premis d'engalanament de balcons i carrers, a la plaça d'Estudi. Per anar finalitzant la festa, els trabucaires faran la seva cercavila a les 22.15 h i el Ball de Diables "Històrics" arrencarà la nit amb una tabalada des del carrer de Sant Antoni, el correfoc i el lluïment final. Cal recordar i destacar que enguany el Ball de Diables de Vila-seca commemora el seu 30è aniversari i tots els actes de foc del programa de Festa Major formen part de la celebració. L'esclat final de festa arribarà amb el gran castell de focs d'artifici des de la Via Màxima.
 
Cal recordar que a banda del tradicional Concurs d'Engalanament de Balcons i Carrers de la Festa Major de Vila-seca, ha quedat convocat també el Concurs de Fotografia Albert Iturria, que enguany té com a temàtica l'associacionisme cultural al municipi.