30 treballadors s'incorporen el nou Pla d'Ocupació Municipal

L'Ajuntament dóna la benvinguda als nous treballadors que ja estan en formació i que el proper dilluns ja faran treballs a la via pública

Aquest migdia, l'alcalde de l'Ajuntament de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat dels tinents d'alcalde, Manuela Moya i Josep Toquero, han ofert al Centre Municipal de Formació i Ocupació l'acte de benvinguda als nous treballadors del Pla d'Ocupació Municipal.
 
El Pla d'Ocupació Municipal s'emmarca dins del programa dissenyat per l'Ajuntament de Vila-seca per aquest any 2018, destinat a la creació i promoció de l'ocupació laboral. En concret donarà feina a un total de 30 persones durant un període de 6 mesos, concretament del 16 de juliol al 15 de gener, per a realitzar treballs de manteniment, conservació d'equipaments, espais públics i zones verdes del municipi.
 
Aquest Pla d'Ocupació Municipal se suma als altres programes que l'Ajuntament de Vila-seca ha impulsat aquest 2018. En concret són els 10 treballadors del programa Treball i Formació, realitzat mitjançant la subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i els 10 joves d'entre 16 a 29 anys que s'han incorporat al programa Fem Ocupació per a Joves. D'altra banda, cal recordar que s'està treballant en la realització del programa Singulars 2018 per a poder incorporar 15 nous joves d'entre 18 a 29 anys.
 
En total, aquest any 2018, amb programes directes de l'Ajuntament i programes amb col•laboració del SOC, l'Ajuntament de Vila-seca donarà acollida a 65 persones que passaran per un programa d'ocupació que combina formació i treball.