Més de 2.000 usuaris al Club Infantil de la platja de la Pineda

Coordinat des del Patronat Municipal de Turisme, ha estat en servei durant els mesos de juliol i agost

Prop de 2.500 nens i nenes han gaudit durant els mesos de juliol i agost del Club Infantil de la platja de la Pineda. Més de la meitat dels usuaris d'aquest servei han estat turistes procedents del corredor de l'Ebre, seguits dels infants de diverses zones de Catalunya, russos, francesos i anglesos.
 
El Club Infantil de la Pineda és un servei gratuït que ofereix el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca a la platja de la Pineda, concretament a la zona del Pinar de Perruquet, i que compta amb una zona de gronxadors, jocs, activitats i materials diversos per a infants de 4 a 10 anys. En aquest espai i durant els mesos de juliol i agost al matí i a la tarda, els nens i nenes poden gaudir d'una estona divertida a la platja acompanyats dels seus pares, 
 
El club infantil és un dels serveis que situen Vila-seca, La Pineda Platja com una destinació de turisme familiar, reconeguda amb el segell de qualitat com a Destinació de Turisme Familiar de la Generalitat de Catalunya. El municipi disposa d'una gran varietat d'allotjaments, restaurants, comerços i serveis preparats amb instal•lacions i recursos de qualitat necessaris per a les famílies.
 
Zona esportiva
 
Durant aquest estiu, els turistes i veïns de Vila-seca també han pogut participar a les diverses activitats que s'han dut a terme a la zona esportiva de la platja de la Pineda. Sessions de zumba, body combat, ioga, mindfulness o aquagym han omplert d'esport la platja, on els usuaris també han gaudit de les noves instal•lacions de Street Workout, un espai on treballar la força física, l'agilitat i la flexibilitat, i han disposat de material per practicar esports com el futbol, el volei o la petanca, gràcies al club esportiu de la platja.