La Bromley Youth Chamber Orchestra clou la seva gira a Catalunya amb un concert a Vila-seca

El proper diumenge 19 de juliol a les 19h, la jove orquestra de cambra de Bromley oferirà el seu darrer concert a Catalunya amb un concert extraordinari a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. El grup està dirigit per Jonathan Josephs i interpretarà obres de Purcell, Vivaldi, Händel, Suk, Holst i Vaughan-Williams.                           
 
El conjunt anglès es va formar l'any 1977 i tot sovint és convidat a festivals i auditoris com ara el Royal Albert Hall, Royal Festival Hall, St-Martin-in-the-Fields, Fairfield Croydon, The Royal Naval College, Southwark Cathedral, Sr. John's Smith Square, The Queen Elizabeth Hall i el Symphony Hall de Birmingham, entre d'altres. Ha ofert concerts a catorze països europeus i al Canadà. Destaca una sèrie de concerts a Hongria (2010) i la retransmissió en directe per la televisió d'Estònia o la seva participació en el festival David Oistrakh, de Parnu, també al país bàltic. Destaquem també un concert del conjunt al festival d'estiu de Carinthia (Àustria), l'any 2007 o una gira per Finlàndia, l'any 2011 coincidint amb la capitalitat europea de la cultura en aquest país.
 
La BYCO és un dels conjunts més importants dels més de 20 que conformen la Fundació Bromley Youth Music, entitat independent que ofereix educació musical a joves de Bromley (al sud-oest de Londres) per tal de desenvolupar el seu talent artístic i l'oportunitat d'oferir concerts, enriquir la seva comprensió musical i integrar-se en la comunitat. L'entitat ofereix classes de veu o d'instrument a més de 9.000 joves cada any.