Quarta sessió del Club de Lectura el proper 17 de març

Com a novetat, s'ofereixen 14 places perquè els infants amb necessitats específiques en el seu desenvolupament lector puguin fer sessions gratuïtes de 30 minuts de teràpia lectora amb gossos, mentre els pares participen en el Club de Lectura per a adults

Es proposa als pares i mares llegir quatre llibres durant el curs, per comentar-los en cadascuna de les sessions del Club de Lectura, amb l'objectiu de fomentar l'hàbit de la lectura per a tota la família.

La idea és llegir llibres juvenils, i triar-los entre les lectures que fan els nostres joves als instituts. D'aquesta forma, aquestes sessions poden esdevenir també un reforç en els vincles de comunicació entre pares i fills, en compartir lectures que o bé els fills estan fent ja o bé faran d'aquí a pocs anys.

Aquesta activitat està oberta a totes les famílies (no només als pares d'alumnes de secundària): pares, mares, tutors/es, avis/àvies, etc. d'alumnes de totes les edats.

Com a novetat d'aquest curs, oferim 14 places perquè nens i nenes amb necessitats específiques en el seu desenvolupament lector puguin fer sessions gratuïtes de 30 minuts de teràpia lectora amb gossos, mentre els pares participen en el Club de Lectura per a adults.

Aquestes 14 places s'assignaran de forma coordinada amb les 7 escoles del municipi, i a proposta seva. Si hi esteu interessats, cal que us poseu en contacte amb la direcció de la vostra escola. Es respectarà el criteri de l'escola a l'hora de seleccionar els nens i nenes que hi participin.

La proposta inclou la participació de com a mínim un dels progenitors d'aquests 14 nens en les sessions del Club de Lectura, de manera que mentre els pares fan el Club de Lectura, els nens estaran fent els 30 minuts de teràpia lectora amb gossos, i, durant l'hora restant, gaudiran del servei gratuït d'acollida que oferim per a tots els fills dels pares i mares que participin en el Club de Lectura.

S'ofereix servei gratuït d'acollida per a infants a partir de 3 anys.