Esdeveniments a Vila-seca

Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Vila-seca Plaça de Frederic Mompou 1, 43480 Vila-seca Auditori Josep Carreras
24 Nov. 2023
21:00
243 Dia(s) enrere

Més informació

Gratuït. Cal reservar entrada. Aforament limitat.

Reserva la teva entrada

Descripció de l'esdeveniment

Vila-seca commemorarà, un any més, el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones amb més d’una desena d’actes que tindran lloc entre el 21 de novembre i el 7 de desembre.

L’acte institucional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones tindrà lloc el divendres 24 de novembre a les 21.00 h, i inclourà el concert “LAR” de Judit Neddermann. L’acte es durà a terme a l’Auditori Josep Carreras i l’entrada, que serà gratuïta, cal reservar-la a https://entrades.vila-seca.cat

LAR (Universal Music/Música Global, 2023) és un disc on la Judit torna a casa, honra les arrels, s'envolta de músics estimats i crea cançons que busquen l'amor, la pau, la celebració i la llum.

Coproduït per Arnau Figueres i Pau Figueres, insisteixen en la sonoritat de la banda que s'ha anat forjant amb els anys i sumen diverses col·laboracions estel·lars; Noa (Israel), Eliseo Parra (Espanya) i el cantautor brasiler Dani Black (Brasil).

 

A més, a l’endemà dissabte, una Manifestació unitària contra les violències masclistes recorrerà el Centre Històric, des del Castell de Vila-seca fins a l’Ajuntament, a partir de les 18.30 h. Aquest acte comptarà amb una Acció Poètica que serà protagonitzada pel Casal de la Dona, l’Institut Ramon Barbat i Miracle i Se’ns va l’Olla Teatre.

 

D’altra banda, per tal de commemorar el 25N, es duran a terme diverses activitats tant a l’Espai Jove com a la Ludoteca Tot Joc. A l’Espai Jove el dimecres 22 de novembre a les 19.00 h, els joves podran participar del Cinefòrum amb el documental “La Meva Pell”. Dijous 23 a les 16.30 h faran un Taller de pancartes i, a les 18.30 h, tindrà lloc una Classe d’autodefensa per a dones. El divendres 24 de novembre a les 17.00 h hi haurà una nova sessió del Taller de pancartes i, per últim, del 27 de novembre al 7 de desembre, es podrà visitar l’exposició “Violència masclista en la parella: desmuntem mites”.

 

Per la seva part, la Ludoteca Tot Joc prepara un Cicle d’activitats familiars “Petons d’amor i respecte” per a famílies amb infants fins als 11 anys. Totes les activitats seran a les 6 de la tarda:

Dilluns 20 de novembre: “Petons”

Dimarts 21 de novembre: “Amor”

Dimecres 22 de novembre: “Respecte”

Dijous 23 de novembre: “Igualtat”

Divendres 24 de novembre: “Dones”

 

Cal recordar, a més, que la Biblioteca de Vila-seca organitza una Guia de lectura contra les violències masclistes, preparada especialment per a la commemoració del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que es podrà visitar al seu web https://bibliotecavila-seca.cat

Ubicació de l'esdeveniment Auditori Josep Carreras

Informació del lloc - Auditori Josep Carreras

Image
Image
Image
Image