Notícies Relacions Ciutadanes

Vila-seca commemora el Dia Internacional de les Dones

28 Febrer 2024

Vila-seca commemorarà el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, amb una quinzena d’actes que s’iniciaran el dilluns 4 de març.

 

Per encetar la programació, l’Espai Jove i la Ludoteca realitzaran una sèrie d’activitats i tallers de conscienciació. En primer lloc, el 4 de març a les 17.30 h, hi haurà el “Taller de teatre de l’oprimit” a l’Espai Jove. A les 6, els més petits podran confeccionar “El mural de les dones del món” a la Ludoteca.

 

L’endemà 5 de març, a les mateixes hores, l’Espai Jove acollirà un taller de cuina per elaborar “La galeta del gènere” i, per la seva banda, a la Ludoteca es podrà jugar a “El memory de la igualtat”. Dimecres els joves treballaran en un taller de dinàmiques sobre gènere i els infants realitzaran el puzle de les dones de Vila-seca. El dijous 7 de març i a les 6 de la tarda, a l’Espai Jove faran una selecció musical, mentre que a la Ludoteca viuran “El conte de la caputxeta forçuda”.

 

El divendres 8 de març a les 11.30 h tindrà lloc la celebració oficial del Dia Internacional de les Dones a la plaça d’Estudi, amb la lectura del manifest a càrrec de representants del Consell de Dones de Vila-seca. A continuació hi haurà l’actuació musical d’Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach. No hi faltarà tampoc un esmorzar popular i l’activitat “Les dones de la meva vida”.

 

A la tarda, concretament a les 6, a l’Espai Jove gaudiran d’una sessió de curtmetratges i els infants, a la Ludoteca, participaran de l’activitat “La descoberta del color lila” adreçada a infants de 0 a 3 anys.

 

Per últim, l’Associació de Dones de la Pineda i el Casal de la Dona organitzaran un dinar de dones el dissabte 9 de març, al qual caldrà inscriure’s al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El Centre Cívic i Cultural de la Pineda tancarà els actes amb una sessió de curtmetratges.

Image
Image
Image
Image