Notícies Participació ciutadana

Vila-seca presenta el primer consell de participació: el Consell Municipal de Persones Grans

08 Novembre 2023

 

Avui s’ha presentat oficialment i està format per 18 persones de més de 65 anys

 

En un acte presidit per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, aquesta tarda ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Vila-seca la constitució i presentació oficial del primer Consell Municipal de Persones Grans.

 

Una cinquantena de persones han volgut seguir en directe aquest acte on la regidora d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, Lucía Teruel, ha recordat tot el procés de constitució d’aquest Consell iniciat el passat any i la formació específica que han rebut tots els seus membres. Per la seva part, el representant dels membres del Consell Municipal de Persones Grans, Joan Mariné, ha donat les gràcies a l’Ajuntament per la creació d’aquest consell que ha de donar veu a un sector de la població tot recordant que el seu parlament és en nom dels seus membres que aplega gent de 66 fins a 89 anys. 

 

El Consell Municipal de Persones Grans, que està format per 18 persones de més de 65 anys i residents al municipi, va començar a treballar fa uns mesos amb el compromís de crear espais d'intercanvi i reflexió conjunta entre persones. Per això, durant l’acte de presentació, l’alcalde Pere Segura ha volgut incidir en la generositat d’aquestes persones que han d’aportar les seves inquietuds, la seva experiència i el seu saber fer en l’objectiu per tal d’assolir una Vila-seca molt millor.

 

Cal recordar que properament es presentarà també el Consell Municipal de Dones i que ja es troba en fase de cerca dos consells de participació més, el Consell Municipal de Joves i el Consell Municipal d’Infants, formacions que han de culminar en el futur Consell de la Vila.

 

Tots aquests consells, impulsats des de l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana, s'emmarquen en el projecte dels Consells Municipals de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Vila-seca.

 

Les persones que formen part del Consell les Persones Grans són les següents:

 

1
JOAN CLAVE MORELL 
2
MARIA DOLORES SORONELLAS MARCO
3
RAFAEL RAMOS MARTINEZ
4
ANGEL LUIS AVALOS HINAREJOS
5
MARIA DEL REMEI MONNÉ HERNÁNDEZ
6
MIGUEL LINARES MORA
7
AGUSTIN SOLA GALLEGO
8
JOSE AGUILA RODRIGUEZ
9
GUILLERMINA REGUEIRA CAMBEIRO
10
EVER ANTONIO PÉREZ
11
ANTONIO LUIS CAMACHO BAUTISTA
12
ANA MARIA ROM GUZMAN
13
JOAN MARINE REBULL
14
ROSA BULTO CARCELLER
15
DOLORES ZAMBRANA LOPEZ
16
MARIA ISABEL SANCHEZ GEA
17
JOSEFA LLOP NAVARRO
18
LILIANA CELIA SÁEZ PÁEZ
Image
Image
Image
Image