Notícies Participació ciutadana

Primera trobada del Consell Municipal de Persones Grans

23 Mai 2023

Dijous 25 de maig a la tarda es farà una trobada amb el Consell de Dones

 

Ahir dimarts va tenir lloc a Vila-seca la primera trobada de les persones membres del Consell de Persones Grans, amb el compromís de crear espais d'intercanvi i reflexió conjunta entre persones de més de 65 anys i residents al municipi.

 

D'altra banda, cal destacar que també tindrà lloc la trobada del Consell de Dones aquest dijous a la tarda i, pel que fa al Consell de Joves, també es reunirà per segona vegada el proper 1 de juny a la tarda, a l'Espai Jove.

 

Cal recordar que els consells que ja es troben en funcionament actualment són el de Persones Grans i el de Dones, mentre que se segueix treballant amb el d'Infants i el de Joves per a sumar-hi més participants. Tothom que ho desitgi i compleixi els requisits per a cadascun dels consells, podrà inscriure-s'hi a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, fins a cobrir les places previstes. Recordem que el Consell de Dones ja ha arribat al seu límit de places disponibles i resta oberta la llista d'espera.

 

Tots aquests consells, impulsats des de l'Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana, s'emmarquen en el projecte dels Consells Municipals de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Vila-seca que, properament, té previst crear-ne de nous adreçats a altres col·lectius. 

 

Per a més informació: Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana (carrer Major, 12); a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; telèfon: 977 39 00 24.

Image
Image
Image
Image