Notícies d'actualitat a Vila-seca

Els alumnes de català visiten el Castell de Vila-seca i la Séquia Major

23 Octubre 2023

Els alumnes del curs Bàsic 1 de català del CPNL de Vila-seca van fer recentment una visita guiada al Castell de Vila-seca i a l’exposició "La poètica del gest" d’Agustí Puig.

 

En aquesta visita els alumnes van poder conèixer amb profunditat el Castell, símbol de la vila i lligat a la seva història des del segle XII, i al mateix temps han pogut contemplar i descobrir l’exposició contemporània d’Agustí Puig.

 

D'altra banda, els alumnes del curs Elemental 1 de Català van visitar la Séquia Major. La visita guiada a la Séquia Major comprèn un recorregut d’uns dos quilòmetres que es recorren aproximadament en dues hores, durant les quals s’explica la història de l’indret i els seus valors naturals, s’interpreten els rastres d’activitat animal a través de les petjades, les plomes, els nius i les restes de menjar, i s’observen ocells amb prismàtics i espècies protegides de l’espai.

 

Les visites formen part de la programació d’activitats complementàries als cursos de català que tenen per objectiu crear entorns de conversa en català i fomentar el coneixement de l’entorn.

Image
Image
Image
Image