Notícies Drets socials

L’Ajuntament de Vila-seca impulsa un Grup d’Acompanyament per a Persones Cuidadores

02 Febrer 2024

Coordinat des de l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana, l’Ajuntament de Vila-seca posa en marxa un Grup d’Acompanyament per a Persones Cuidadores. L’objectiu d’aquest grup serà oferir suport emocional a la persona cuidadora per a fomentar l’adequada relació entre la persona atesa i la persona que cuida i el seu entorn.

 

Els punts clau i aspectes a tenir en compte d’aquest grup són els següents:

 

  • Quins temes es tractaran?: El paper que fa la persona que cuida, l’impacte que genera en la família, eines per a poder afrontar-ho, tècniques per afavorir l’autonomia individual de la persona en situació de dependència, informació sobre recursos i serveis, dol i pèrdues.
  • Quines persones hi poden participar? Adreçat a cuidadors/es no professionals de persones majors de 65 anys que es troben en situació de manca d’autonomia per a la gestió de la vida diària, estigui o no valorada per la Llei 39/2006, de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència.
  • En quin horari es farà? Els dijous de 10.45 a 12.15 h, cada 15 dies. Les sessions començaran el dia 22 de febrer.
  • On es desenvoluparà? Centre Cívic i Cultural El Colomí (C. de Tarragona, 22, Vila-seca). 

 

Tothom que vulgui inscriure’s o sol·licitar més informació, cal que s’adreci a l’Àrea de Drets Socials i Participació (C. Major, 12, Vila-seca). També es pot trucar al 977 39 00 24 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La data màxima d’inscripció serà el dia 16 de febrer.

Image
Image
Image
Image