Notícies Cultura

L’onzena edició del Concurs Fotogràfic Albert Iturria ja té guanyadors

22 Gener 2024

El passat dissabte, i en el marc dels actes de la Festa Major d'Hivern a Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors de l’onzè Concurs Fotogràfic Albert Iturria que enguany premiava les millors fotografies relacionades amb els animals de companyia.

 

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura; juntament amb la regidora de Cultura, Manuela Moya; la regidora de Turisme, Lluïsa Clavé; el regidor Juan Antonio Ramírez i l'esposa del fotògraf homenatjat, van ser presents a l’acte que va premiar en primer lloc a Jaume Charles, amb 700 euros; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Francesc Ulldemolins i, per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Xavier Ferrer. En la categoria infantil, va ser premiada amb 50 euros en material escolar la fotografia d’Èlia Ulldemolins. I es van concedir, a més, 4 accèssits a Lara Barrullas, Pau Martínez, Iker Pineiro i Idaire Trabalón.

 

Després d'anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l'exposició, que recull un total 88 fotografies de 21 participants.

 

El jurat d'aquest onzè Concurs Fotogràfic Albert Iturria va estar format per les regidores Manuela Moya i Lluïsa Clavé; el regidor Juan Antonio Ramírez; la filla del fotògraf homenatjat, Sílvia Iturria i la fotògrafa professional Sílvia Amador.

Image
Image
Image
Image