Notícies Cultura

En marxa l'onzena edició del Concurs de fotografia digital Albert Iturria

11 Mai 2023

En aquesta edició, les fotografies presentades han d'estar relacionades amb els animals de companyia

 

L'Ajuntament de Vila-seca convoca per onzena vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

 

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i, aquest any, tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre els animals de companyia. En aquest sentit, es  pretén recollir imatges de les mascotes o animals de companyia, on es visualitzin el ventall de les seves activitats diàries i la seva interrelació amb les persones i altres animals de companyia. Es tracta, doncs, de cercar mitjançant les imatges tots aquells aspectes positius que ens aporten els animals de companyia al conjunt de la societat.

 

Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 15 de desembre de 2023 a l'atenció de la regidoria de Cultura al registre general de l'Ajuntament, o bé mitjançant correu postal.

 

Cal recordar que Albert Iturria va posar tota la seva sensibilitat a fotografiar la vida social i cultural de Vila-seca i, per aquest motiu, el Concurs de fotografia es va impulsar, ja fa 11 edicions, per tal de recordar-lo mostrant Vila-seca des de diverses perspectives, en els seus moments més lúdics i culturals i de canvis constants en la seva fisonomia arquitectònica.

Image
Image
Image
Image