Notícies Agricultura

La nova seu de la Cooperativa Agrícola, inaugurada ahir diumenge

27 Març 2023

Ahir diumenge va tenir lloc la inauguració de la nova seu de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca, situada al Polígon l'Alba de Vila-seca, concretament al carrer del Mas de l'Abat, 125.

 

La inauguració va comptar amb la presència de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, així com de diversos membres de la Corporació Muncipal i, per part de la Cooperativa, del seu president Francesc Gené i altres membres i socis.

 

Després de la descoberta de la placa inaugural per part de l'alcalde i el president, va iniciar-se l'acte d'inauguració, el qual va ser conduït i presentat pel periodista vila-secà Xavier Graset. En primer lloc, es va visualitzar un vídeo de la història de la Cooperativa i, a continuació, el president de la Cooperativa va fer la seva intervenció i va lliurar a l'alcalde l'estandard de l'antiga Coral la Renaixença, per tal que pugui romandre al Conservatori de Música de Vila-seca.

 

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, va destacar que "amb aquesta nova seu se seguirà donant suport a la pagesia d'una forma més actual i preparada", afegint que "la Cooperativa pot seguir sent una realitat gràcies a l'esforç de tots els seus membres, els quals sempre han estat capaços d'optimitzar els recursos i tirar endavant, sense mai oblidar els seus orígens i respectant la feina feta pels seus antecessors".

 

La inauguració de la Cooperativa va finalitzar amb l'actuació musical del duet de violins format per Laura Gené i Albert Rodríguez, i un refrigeri ofert per la Cooperativa Agrícola de Vila-seca.

Image
Image
Image
Image