Les més famoses àries barroques seran les protagonistes de la Gala benèfica d'enguany

La gala benèfica, a benefici de la Fundació Josep Carreras per a la Lluita contra la Leucèmia, serà protagonitzada per Xavier Sabata, Judith van Wanroig i Vespres d'Arnadí

Xavier Sabata és un dels contratenors de més prestigi de l'escena europea. Actua regularment amb conjunts de música antiga de gran renom a les sales més importants de tot el món i cridat per directors com ara Fabio Biondi, Jordi Savall, René Jacobs, Andrea Marcon, Diego Fasolis entre altres.

La soprano holandesa Judith van Wanroij és una de les veus més destacades de l'escena lírica. Va ser nominada als premis Grammy pel seu paper de la reina Alceste en l'òpera Alceste de Jean-Baptiste Lully. La seva agenda de concerts és extensa en els circuits de festivals i òperes més importants de tot el món.

Vespres d'Arnadí és una de les orquestres barroques de referència a Catalunya. El conjunt ha actuat en importants sales i festivals d'Europa com ho són els de Peralada, Barcelona, Halle, Praga, Ostrava, Madeira, Sevilla, Santander, Santiago de Compostela, Lugo, Madrid, entre d'altres. Vespres d'Arnadí ha enregistrat quatre discs que inclouen el darrer títol "L'Alessandro amante", protagonitzat pel contratenor Xavier Sabata. 

Una gala molt especial amb un atractiu programa d'àries famoses d'òpera barroca que no us podeu perdre.

 

Concert fora d'abonament, a benefici de la Fundació Josep Carreras per a la Lluita contra la Leucèmia. Per a aquest concert és possible adquirir localitats de FILA ZERO: CaixaBank 2100 0154 47 0200335708