Créixer en família arriba a la seva tercera sessió

Activitat emmarcada en el Pla Educatiu d'Entorn per a famílies i organitzada en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya

Els aprenentatges relacionats amb la capacitat de conviure, amb les responsabilitats o tasques domèstiques derivades de la vida quotidiana en família, no són gens menors ni accidentals. Quan l'infant hi participa s'hi sent inclòs, útil i capaç perquè és part de "l'equip humà" que conviu i col·labora a fer millor, més còmoda i agradable la vida en família.

La sessió, anomenada "Vols dir que ja està ordenat?" girarà entorn de la participació de les criatures en la vida quotidiana, en les responsabilitats que adquireixen, i en com afrontar la gestió dels conflictes que suposa la convivència i les expectatives encontrades entre adults i infants.

A banda, un total de 16 infants assignats a proposta dels centres escolars, participaran de la lectura assistida amb gossos. A banda. s'ofereix servei gratuït d'acollida per a infants de més de 3 anys. 
 
Per a inscriure-us, contacteu amb el departament d'Ensenyament, de dilluns a divendres de 9.15 a 14.00 h, al telèfon 977 30 93 27.