Dimarts 26 de setembre, presentació de les activitats per a famílies del Pla Educatiu d'Entorn

El proper 26 de setembre a les 18.30 h a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca tindrà lloc la presentació de les activitats per a famílies, en el marc del Pla Educatiu d'Entorn del curs 2017-2018, a càrrec de la regidora d'Ensenyament, Manuela Moya. Durant la presentació s'oferirà servei gratuït d'acollida per a infants de més de 3 anys. 

En total, hi ha programades 65 activitats, totes gratuïtes, que tenen com a finalitat contribuir a l'educació dels petits i joves de la casa. 

Els infants i joves es formen als centres educatius, creixen, conviuen i maduren a casa, a la nostra ciutat, i en la nostra societat. Aquesta programació d'activitats per a les famílies vol contribuir al creixement i maduració dels nois i noies, tant per millorar el seu rendiment escolar, com per aprofundir en la cohesió i el foment de la nostra convivència cívica i social.

Durant aquest curs, es realitzaran activitats de coneixement de l'entorn i el medi natural, de suport en les relacions entre pares i fills, de suport en les necessitats educatives especials, d'hàbits saludables, de foment de la lectura, i propostes de matinals de diumenges per a gaudir en família.

Inscriviu-vos al formulari adjunt! Teniu temps fins al mateix dimarts, dia 26, a les 14.00 h.