Noticias Participación ciudadana

El Consell de Dones es reuneix per a tractar l'àmbit de l'educació

11 Junio 2024

El passat dimarts 4 de juny va tenir lloc una sessió del Consell Municipal de Dones, durant la qual es van treballar l'àmbit de l'educació. Les membres del consell s’han preguntat les necessitats que tenen les dones en relació a l'educació. 

 

Tothom que vulgui ser membre d’algun dels consells municipals, ho pot fer a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i, en el cas de requerir més informació, es pot contactar amb l’Àrea de Drets socials i Participació mitjançant diversos canals: presencialment al carrer Major 12, telemàticament a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o trucant al 977 39 00 24.

 

El Consell Municipal de Dones, que està format per 20 dones majors de 18 anys empadronades al municipi, es va constituir el passat novembre de 2023 amb el compromís de crear espais d'intercanvi i reflexió conjunta entre persones diverses. 

 

El projecte pretén promoure la ciutat com un espai de construcció col·lectiva on, d'una banda s'aprofita l'expertesa del ciutadà i ciutadana fruit de la seva experiència quotidiana i, de l'altra, promou espais de construcció col·lectiva amb especial sensibilitat i inclusió de la diversitat de mirades.

Image
Image
Image
Image