Noticias Obras y mejoras

Iniciades les obres per a pacificar la mobilitat al carrer de Sant Jordi de Vila-seca

13 Junio 2024

Recentment, l’Ajuntament de Vila-seca va iniciar les obres per a la pacificació de la mobilitat al carrer de Sant Jordi, al seu pas pel Parc de la Formiga. L’objectiu d’aquestes actuacions és potenciar el flux de vianants continu entre l’àmbit de la pista poliesportiva i la del parc infantil, prioritzant la seguretat del vianant, i unificant els dos espais disgregats actuals com un de sol.

 

D’altra banda, també pretén endreçar l’espai exterior públic destinat a terrasses de bars, augmentar l’arbrat i potenciar els espais verds condicionant-los per a que siguin més ocupables. 

 

Les obres, que es van adjudicar per un import de 195.505,96 euros, es preveu que finalitzin durant la propera tardor i es desenvoluparan en tres fases.

 

La primera d’elles, iniciada darrerament, servirà per a enderrocar l’actual paviment i instal·lar-ne de nou, en el tram del carrer de la Riera que es troba davant del parc infantil. La següent fase servirà per a canviar de nivell l’asfalt del carrer de Sant Jordi, per tal que tot l’espai públic se situï en una mateixa plataforma amb l’objectiu de prioritzar el pas dels vianants. Per últim, la tercera fase reordenarà l’espai al voltant de la pista poliesportiva, redissenyant les zones verdes i l’arbrat, renovant el paviment i dotant-lo de nou mobiliari urbà.

 

Cal recordar que, en acabar els treballs, el pas de vehicles pel carrer de Sant Jordi es farà de la mateixa manera que ara: restringint l’accés de vehicles totes les tardes de juliol i agost a partir de les 6 de la tarda per a facilitar l’ús de l’espai per part de les famílies i els infants.

Image
Image
Image
Image