Notícias Alcaldia

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, felicita la Franz Schubert Filharmonia

14 Noviembre 2023

Ahir dilluns l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, va rebre el director titular i artístic de la Franz Schubert Filharmonia i diverses persones de l’staff de l’orquestra.

 

L’alcalde, juntament amb la regidora de Cultura, Manuela Moya, va voler-los felicitar pel recent debut a una de les sales de concert més prestigioses del món, l’emblemàtic Carnegie Hall de Nova York. Aquest debut, que va tenir lloc el passat 10 d’octubre, s’emmarca en una gira internacional que, a més de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terrassa, Vic i Vila-seca, portarà l’orquestra a Madrid, Saragossa i Washington DC.

 

De fet, tal i com ahir es va presentar en roda de premsa, la FSF farà una temporada de cinc concerts a Vila-seca, actuant en tres ocasions a l’Auditori Josep Carreras i en les altres dues al Celler de Vila-seca.

 

A més del director Tomàs Grau, van ser presents a la recepció Lali Grau, directora general; Jordi Gastó, coordinador artístic; Núria Morera, de producció; Cesc Grau, de branding; la professora i exalumna del Conservatori de Vila-seca, Carmen Gómez i l’exalumne del Conservatori Albert Castán.

Image
Image
Image
Image