Noticias La Pineda

Les obres del passeig marítim de la Pineda, a licitació

25 Abril 2023

Amb data 20 d'abril de 2023, el Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico ha licitat ja les obres que faran realitat un nou frontal marítim a la Pineda. Els treballs tindran un cost de 8.436.586 euros, 4 dels quals seran finançats per fons europeus.

 

El projecte és un nou pas per a la transformació i recuperació ambiental del passeig marítim de la Pineda. Tal i com ja es va avançar fa uns mesos, es tracta de redefinir la frontera urbana en contacte amb la platja eliminant bona part de la carretera, fer-lo més permeable i natural, incorporant els espais lliures existents del front costaner i els serveis i equipaments públics per als usuaris. De fet, amb el nou passeig es redefinirà el límit urbà que està en contacte amb la platja. Es recuperarà el sistema dunar de la platja, s'ampliarà el passeig eliminant la carretera i es milloraran les connexions de vianants entre els carrers i la línia de costa.

 

El projecte també preveu la renovació de tot el mobiliari urbà, el sistema d'il·luminació, així com la instal·lació d'aparells de fitness, parcs infantils i diversos elements de caire lúdic i esportiu.

 

Tal i com preveu la convocatòria, el termini de presentació d'ofertes finalitza el proper 23 de maig.

Image
Image
Image
Image