Noticias La Pineda

Les noves àrees esportives i de salut, ubicades a la Pineda, premiades pel Clúster d’Energies Renovables de Galícia

06 Octubre 2023

Els nous parcs guardonats han estat instal·lats aquest estiu a la Pineda

Les noves àrees esportives i de salut, ubicats al passeig marítim de la Pineda, han estat guardonats recentment com a millor Parc Urbà amb caràcter esportiu, durant les jornades del Simposium Urban Solutions, organitzades pel Clúster de “Energías Renovables de Galicia” (CLUERGAL) a Santiago de Compostela.

Aquests guardons reconeixen el concepte, el disseny, la construcció, la verificació, l’ús i el manteniment dels parcs urbans realitzats pels professionals del sector i han valorat, especialment, l’harmonia amb l’entorn, l’accessibilitat, la seguretat d’ús, l’originalitat i innovació, la sostenibilitat, l’eficiència energètica, la intergeneracionalitat, la utilització d’elements singulars i la seva integració amb els elements del seu entorn.

Cal recordar que les noves àrees esportives i de salut al passeig marítim de la Pineda van ser instal·lats a principis d’estiu. En total són quatre àrees esportives i de salut a l'aire lliure i una nova àrea també de jocs infantils, ubicades a tocar de la línia de platja. L'Ajuntament de Vila-seca va invertir en aquest projecte 1.230.570 euros amb el finançament dels fons europeus Next Generation. Aquestes àrees, ubicades des del parc dels Prats fins al parc del Pinar de Perruquet són:

- Zona 1. Parc Saludable d'entrenament funcional

- Zona 2. Parc Saludable de circuït d'obstacles

- Zona 3. Parc Saludable d'entrenament de força i cardio

- Zona 4. Parc Saludable d'entrenament de baixa intensitat

- Zona 5. Parc Infantil al parc del Pinar de Perruquet

Amb aquesta actuació es permet així diversificar i reforçar el turisme d'oci, esportiu i familiar al municipi de Vila-seca.

Image
Image
Image
Image