Noticias La Pineda

La bandera blava onejarà, un any més, a la platja de la Pineda

19 Mayo 2023

Vila-seca aconsegueix, a més, la menció especial en Educació Ambiental

 

La platja de la Pineda lluirà, un any més, la bandera blava, una marca de qualitat que reconeix la diversitat de serveis i la qualitat d'aquesta platja del municipi de Vila-seca, la qual ja fa 24 anys que gaudeix de la qualificació ininterrompudament.

 

La bandera blava és un distintiu de qualitat que atorga l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) per distingir les platges que compleixen amb els requisits de seguretat, gestió ambiental, neteja i serveis marcats per la Unió Europea. Aquest any, a Espanya han obtingut la bandera blava un total de 627 municipis.

 

Cal destacar que, enguany, Vila-seca ha obtingut també una menció especial en Educació Ambiental, un distintiu que s'atorga a només 3 municipis amb bandera blava d'Espanya i que, també, ha estat concedit a Arucas (Gran Canaria) i Orihuela (Alicante).

 

En aquest sentit, a Vila-seca es van dur a terme un total de 295 activitats d'educació ambiental durant el 2022, sota el paraigües de 6 grans línies d'acció per a públic divers: Activitats en tots els centres educatius del municipi, Activitats per al públic adult i familiar, Campanya permanent de sensibilització ciutadana i comercial, Programa de Preservació d'Espais Verds Viles Florides, Mobilitat sostenible i Altres iniciatives complementàries d'Educació Ambiental.

 

L'objectiu d'aquestes activitats és fer arribar a tota la població el coneixement necessari per a incrementar la consciencia ambiental i promoure les actituds i valors necessaris per arribar, d'aquesta manera, a un desenvolupament sostenible i a fer un ús racional dels recursos.

Image
Image
Image
Image