Noticias La Pineda

En marxa les noves àrees esportives i de salut al passeig marítim de la Pineda

27 Julio 2023

S'instal·la un dels parcs infantils més espectaculars de la demarcació
Des de fa uns dies ja es troben en funcionament al llarg del passeig marítim de la Pineda els nous equipaments per a la pràctica del turisme actiu.

Aquests equipaments són quatre noves àrees esportives i de salut a l'aire lliure i una nova àrea també de jocs infantils, ubicades a tocar de la línia de platja. L'Ajuntament de Vila-seca ha invertit en aquest projecte 1.230.570 euros amb el finançament dels fons europeus Next Generation i possibilitant d'aquesta manera la regeneració del frontal marítim de la Pineda. Amb aquesta actuació es permet diversificar i reforçar el turisme d'oci, esportiu i familiar al municipi de Vila-seca.

Les noves àrees estan distribuïdes en cinc zones del passeig marítim de la Pineda, en concret des del parc dels Prats fins al parc del Pinar de Perruquet:

- Zona 1. Parc Saludable d'entrenament funcional.
S'ha instal·lat l'Streetworkout, on s'hi pot practicar la "Calistènia" que ara per ara, ja es practicava també a la sorra de la platja.

- Zona 2. Parc Saludable de circuït d'obstacles.
Idoni per a cursa d'obstacles.

- Zona 3. Parc Saludable d'entrenament de força i cardio.
És un gimnàs a l'aire lliure on es pot practicar qualsevol modalitat esportiva relacionada amb els gimnasos tradicionals.

- Zona 4. Parc Saludable d'entrenament de baixa intensitat.
És un gimnàs pensat en dinamitzar també el col·lectiu de la població sènior amb una sèrie d'aparells de fàcil ús pel domini i manteniment de les habilitats motores.

- Zona 5. Parc Infantil al parc del Pinar de Perruquet.
Està dedicada als més petits i està compost per dues grans estructures. Un peix manta-raya, que recorda el mosaic romà trobat a la vila romana de Cal·lípolis, i un Far, símbol de la tecnologia nàutica de la nostra costa. L'acompanyen un parell de dofins i barques; una caseta de pescador i unes semiesferes que simulen els esculls que es poden trobar a la platja del Racó de la Pineda.
Image
Image
Image
Image