Noticias de actualidad en Vila-seca

La Biblioteca Municipal de Vila-seca s’adhereix al Voluntariat per la llengua

29 Noviembre 2023

La Biblioteca Municipal de Vila-seca ha signat l’adhesió al programa “Voluntariat per la llengua” del Consorci per a la Normalització Lingüística.

 

Aquest acord facilita que l’espai de la biblioteca sigui un punt de trobada de les parelles lingüístiques que vulguin practicar la llengua en un context real i distès, i s’adreça a les persones que estiguin inscrites prèviament al programa a través de l’Oficina de Català de Vila-seca.

 

El programa posa en contacte a persones que tenen coneixements bàsics de català (aprenentes) amb persones que el parlen de manera habitual (voluntàries) per tal que puguin conversar en català, en un context real. A tot el territori català, ja compta amb més de 800 entitats col·laboradores que ofereixen espais i activitats per a la pràctica del català.

 

Amb l'adhesió al programa Voluntariat per la llengua, la Biblioteca Municipal de Vila-seca contribueix al foment de l'ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social de Catalunya amb la seva implicació en el programa, i facilita que els aprenents del programa siguin atesos i s'expressin en català, encara que el parlin amb dificultat.

Image
Image
Image
Image