Notícies Cultura

Un nou cap de setmana musical a Vila-seca

04 Junio 2024

L’Orquestra BigBand BUMT i la Franz Schubert Filharmonia seran els protagonistes

Vila-seca viurà un nou cap de setmana musical amb dos espectacles: un a l’Auditori Josep Carreras el divendres i l’altre al Celler de Vila-seca el dissabte.

 

En primer lloc, l’Orquestra BigBand de la Banda Unió Musical de Tarragona celebrarà el seu 10è aniversari el divendres 7 de juny a les 8 del vespre a l’Auditori Josep Carreras. El concert, d’entrada lliure, comptarà amb la col·laboració del cor InCrescendo i la cantant Eva Cabanes.

 

La BigBand BUMT està formada per una trentena d’alumnes adults de la Nova Escola Banda Unió Musical de Tarragona. El grup va néixer a l’octubre de 2013 amb la voluntat de crear un espai on els alumnes adults de l’escola poguessin tocar en grup, continuar aprenent i gaudir de la pràctica musical amb els companys. El seu director és, des de la seva creació, Xavier Font Rius.

 

D’altra banda, el dissabte dia 8, a les 20.00 h, el Celler acollirà el concert que oferirà la Franz Schubert Filharmonia, juntament amb el ballet PAR en dansa de “Les quatre estacions” de Max Richter. Una obra que re-imagina Vivaldi i que ja s’ha convertit en tot un clàssic de la música.

 

La violinista Sayaka Shoji, una de les artistes més sol·licitades de la seva generació i habitual d’orquestres com la Filharmònica d’Israel o la Philharmonia Orchestra de Londres, dirigirà el concert des del seu Stradivarius ‘Recamier’ de 1729, en la que serà la seva segona col·laboració amb la Franz Schubert Filharmonia.

 

Les entrades es poden aconseguir a https://entrades.vila-seca.cat.

Image
Image
Image
Image