Notícies Cultura

La programació Cultura Vila-seca arrenca la seva temporada de primavera-estiu

22 Febrero 2024

Una nova temporada de Cultura Vila-seca s’ha presentat aquest matí en roda de premsa, al Castell de Vila-seca. La regidora de Cultura, Manuela Moya; juntament amb el programador de l’Auditori, Josep F. Solórzano, i la tècnica de Cultura, Amèlia Rico, han presentat la programació cultural primavera-estiu 2024 que recentment s’ha iniciat ja a Vila-seca.

 

Per segon cop i de forma conjunta, l’Ajuntament de Vila-seca presenta una programació amb un centenar de propostes ben diverses per a tots els públics i que formen part, sobretot, del calendari dels tres equipaments culturals referents del municipi: el Celler de Vila-seca, l’Auditori Josep Carreras i el Castell de Vila-seca.

 

En paraules de la regidora Manuela Moya, “aquesta programació de la nova temporada incorpora tot un seguit de complicitats i sinèrgies amb altres institucions i entitats i demostra sobretot que Vila-seca aposta permanentment per la cultura”

 

La programació presentada s’allargarà fins al proper mes d’agost i en aquesta hi trobarem tot tipus de propostes com ara cinema, dansa, teatre, titelles, exposicions, conferències, cultura popular, lògicament, música i el programa específic “tap de suro”, un activitat innovadora creada des del Celler de Vila-seca que combina xerrada temàtica, actuació musical i tast de vins.

 

Concretament s’hi duran a terme un total de 21 projeccions de pel·lícules de cine, 6 espectacles, 9 propostes per a públic familiar, 20 concerts, 5 actes al Castell de Vila-seca, 8 presentacions de llibres i una dotzena de propostes sorgides d’entitats vila-secanes i centres educatius, entre d’altres esdeveniments. De fet, durant la roda de premsa s’ha recordat que aquest catàleg recull la programació d’altres programes tradicionals a Vila-seca com són Sant Jordi, la FiM (Fira de Música Emergent i Familiar) o la pròpia programació de l’Auditori Josep Carreras.

Image
Image
Image
Image