Notícies Cultura

En marxa la dotzena edició del concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Iturria

03 Junio 2024

En aquesta edició, les fotografies presentades han d'estar relacionades amb el Parc de la Torre d’en Dolça

L'Ajuntament de Vila-seca convoca per dotzena vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

 

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i, aquest any, tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre el Parc de la Torre d’en Dolça, un parc natural de 37 hectàrees, amb molt de valor històric per al municipi, ja que acull entre d’altres, el Piló del Rescat de Sant Esteve. Té molta rellevància com a espai verd, ja que representa el pulmó de la ciutat amb gran utilitat social, essent aquest ideat amb criteris de sostenibilitat. Així doncs, aquesta edició pretén recollir imatges que representin la nova dimensió del Parc, on puguem veure la quantitat de vegetació, els nous espais i l’activitat familiar que engloba la singularitat d’aquest indret.

 

Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 15 de desembre de 2024 al registre general de l'Ajuntament, a l'atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.

Image
Image
Image
Image