El Patronat de Turisme programa un centenar d'actes per gaudir de l'estiu

Com cada any en aquestes èpoques, torna el programa de festes d'estiu a Vila-seca, la Pineda i la Plana, un programa elaborat per l'Ajuntament de Vila-seca i el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, amb un ampli i variat ventall d'activitats destinades a tots els públics, i molt especialment a la família. Després dels actes de Sant Joan al barri de la Plana, el programa d'activitats d'estiu va arrencar formalment el passat dissabte amb una masterclass de Capoeira a la Pineda. Els actes finalitzaran el dijous 8 de setembre amb un taller de tecnologia per a infants organitzat per la Biblioteca de Vila-seca, dins del Programa de Lectura d'Estiu. 

Entre el centenar d'activitats programades per enguany, destaquen els actes de la Festa Major d'Estiu i les activitats esportives a la platja de la Pineda com aquagim els dijous, les activitats dirigides, com ara zumba o body combat, els dimecres i ioga els dimarts. Una de les novetats d'aquest estiu és l'activitat Liceu a la Fresca, que tindrà lloc el proper 8 de juliol a les 10 de la nit al Pinar de Perruquet i que consistirà en l'emissió en semi-directe de l'òpera La Bohème de Puccini, des del Gran Teatre del Liceu.

Aquest estiu, també es podrà visitar l'exposició que cada any prepara l'Obra Social "la Caixa", sota el títol  ‘Comença l'espectacle: Georges Méliès i el cinema del 1900', la qual es podrà visitar del 23 de juny al 19 de juliol, d'11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 23.00 h, al Parc del Pinar de Perruquet.