Finalitza un nou curs de l'Aula 15

Enguany ha estat la quinzena edició d'aquesta unitat educativa especial a Vila-seca

Aquest dijous al Centre Municipal de Formació i Ocupació ‘Antic Hospital' s'ha dut a terme l'acte de cloenda del curs 2015-2016 de l'Aula 15, la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) que porta 15 anys funcionant a Vila-seca. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, pels tinents d'alcalde Manuela Moya i Josep Toquero i per l'inspector coordinador de les UEC, Jordi Dolç. També ha comptat amb la presència de professors, pares i de representants dels instituts del municipi.

Un total de 15 alumnes, procedents dels dos instituts de Vila-seca, han finalitzat aquest curs que els permet un millor accés al món laboral, així com també la continuació dels seus estudis.

L'A15 és un recurs d'atenció educativa especialitzada, un espai d'aprenentatge alternatiu per a certs alumnes amb dificultat d'integració al medi escolar. L'A15 desenvolupa una ESO adaptada fomentada en la promoció de les competències bàsiques estipulades pel Departament d'Ensenyament i és un projecte finançat per l'Ajuntament de Vila-seca i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.