Convocat el 1r Premi Vila-seca Inèdit de treballs de recerca

La Biblioteca de Vila-seca i la regidoria d'Universitat, Cultura i Excel·lència convoquen la primera edició del premi Vila-seca Inèdit, de treballs de recerca locals de Batxillerat.

El premi està dirigit als alumnes de batxillerat del curs 2016-17 de centres educatius de Vila-seca o de les comarques veïnes que hagin realitzat el treball de recerca sobre temes d'àmbit local del municipi, tant des del punt de vista científic i tècnic, com cultural, històric, social, etc. En homenatge a Maria Elena Maseras, la convocatòria també inclou un reconeixement al millor treball sobre estudis de dones i gènere.

D'entre tots els treballs presentats, dels quals es valorarà el rigor, l'originalitat, la metodologia i la presentació, es concediran diversos premis que són els següents:

  • Premi Biblioteca de Vila-seca: un ordinador portàtil valorat en 450 euros i un lot de llibres.
  • Premi Agrupació Cultural de Vila-seca. Secció de Lletres: una tauleta valorada en 150 euros i un lot de llibres.
  • Premi Centre d'Estudis Vila-secans. Dones i gènere: 100 euros i un lot de llibres.

Els treballs es podran presentar fins al 14 d'abril de 2017 a la Biblioteca de Vila-seca i seran valorats per un jurat format per un total de cinc membres: un representant de l'Agrupació Cultural, un del Centre d'Estudis Vila-secans, un altre de l'àmbit docent, un de la Biblioteca i, finalment, el regidor d'Universitat, Cultura i Excel·lència, Pere Segura. Posteriorment, els premis es lliuraran en un acte públic el 26 de maig de 2017.