El Conservatori de Vila-seca posa en marxa els Cursos d'Estiu per a Joves Músics

El Conservatori de Vila-seca organitza enguany els "Cursos d'Estiu per a Joves Músics". En diferents dates i formats, que es desenvoluparan entre finals de juny i finals de juliol, aquests cursos són els següents:

  • Toca, improvisa i crea... en grup!: aquest curs, que es desenvoluparà del 29 de juny a l'1 de juliol està adreçat a pianistes i altres instrumentistes, de més de 8 anys d'edat. Coordinat per les professores Cristina Bescós i Sílvia Gil-Pérez, la data límit d'inscripció serà el proper 22 de juny.
  • Violoncel: el curs, que tindrà un format de masterclass, es durà a terme entre el 25 i 31 de juliol i està adreçat als alumnes de 4t de nivell elemental fins a 6è de grau professional, de més d'11 anys.  Coordinat pels professors David Blay i Marc Torres, la data límit d'inscripció serà el proper 18 de juliol.
  • Guitarra: s'iniciarà el 27 de juny i acabarà el dia 30. Aquest curs, que també té un format de masterclass, està adreçat als alumnes de guitarra d'edat compresa entre els 10 i 25 anys. Sota la direcció de Juan Becerra, la data límit d'inscripció serà el 20 de juny.
  • Bols tibetans i musicoteràpia: es durà a terme entre el 29 de juny i l'1 de juliol i està dirigit als alumnes amb o sense estudis de música a partir de 12 anys. Amb coordinació amb el curs ‘Toca, improvisa i crea... en grup!', els professors que la impartiran seran Ramon Humet i Mar Martori. Els alumnes podran inscriure's fins al 22 de juny.
  • Orquestra i cinema: adreçat als alumnes de corda de 3r de nivell elemental fins a 3r de grau professional, els quals prepararan i interpretaran una banda sonora d'una pel·lícula de cinema mut, aquest curs tindrà lloc entre el 27 i 30 de juny. Els alumnes, de més de 10 anys, assistiran a diversos assajos parcials i generals d'orquestra. La data límit d'inscripció és el 20 de juny.
El full d'inscripció, que trobareu adjunt, caldrà enviar-lo degudament emplenat a info@vila-secamusica.cat, juntament amb el justificant bancari de pagament.