Aquest dissabte 10a Trobada de Corals a Vila-seca

Gairebé uns 200 alumnes d'escoles de música i de conservatoris es donaran cita el proper dissabte, dia 9 d'abril, a la 10a Trobada de Corals de Nivell Elemental que se celebrarà a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

A la Trobada, organitzada pel Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, es reuniran joves provinents del Cor Kodaly de l'EMM de Cambrils, el Cor Mallarenga de l'EMM del Morell, el Cor Pom de dalt de l'EMM Robert Gerhard de Valls, el Cor d'Avançat de l'EM i Conservatori de la Diputació de Tarragona a Reus i el Cor Mozart del Conservatori de Vila-seca.

Aquest any, per tal de commemorar el 10è aniversari de la trobada, totes les corals interpretaran conjuntament la cantata ‘Un viatge esbojarrat' d'Enric Noyeren, amb la col·laboració del Cor Sant Esteve del Conservatori de Vila-seca, el qual obrirà el concert.

La Trobada s'iniciarà a les 10 del matí, amb assajos individuals i conjunts, amb l'objectiu de preparar el concert que començarà a les 13.00 h i finalitzarà cap a les dues de la tarda.