Caramelles pel Dissabte Sant i Aplec pel dilluns de Pasqua

Com és tradicional en temps de Pasqua, el proper dissabte 26 de març  a la tarda, tindrà lloc una cantada de Caramelles a càrrec del Cor de Caramelles ‘Ramon Sendra' pels carrers de la vila. A mitjanit, després de la missa de glòria, els caramellaires duran a terme una altra cantada a la plaça de l'Església.

D'altra banda, el dilluns de Pasqua, 28 de març, Vila-seca celebrarà el tradicional Aplec al Santuari de la Mare de Déu de la Pineda, un esdeveniment que comptarà amb actes religiosos i  festa popular.

L'Aplec de Dilluns de Pasqua s'iniciarà a les 10.30 h del matí amb el Rosari a la Mare de Déu i la posterior celebració de l'Eucaristia. Continuarà a les 12.00 h amb una Festa Popular en la que hi participaran l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina amb les seves danses catalanes. Finalment a les 12.30 h hi haurà un vermut popular ofert per la Penya Barcelonista de Vila-seca.

Com l'any passat, per a tothom que vulgui continuar gaudint de la festivitat del Dilluns de Pasqua, la Penya Barcelonista de Vila-seca organitza un dinar al Santuari de la Mare de Déu de la Pineda. La venta anticipada de tiquets, que es durà a terme als establiments Bricolage Colomí-Park i a la Carnisseria Palau, serà fins al 26 de març.