Vila-seca convoca un concurs per escollir el cartell de la Festa Major d'Hivern de Sant Antoni 2016

Fins el proper dilluns 30 de novembre encara hi ha temps per a participar al Concurs de Cartells de la Festa Major d'Hivern Sant Antoni 2016, convocat pel Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca.

El concurs, adreçat a qualsevol persona major de 18 anys, tindrà com a objectiu escollir el cartell per a la Festa Major de Sant Antoni de l'any vinent. El guanyador serà premiat amb 600 euros. Les obres, que hauran de ser originals, contindran els textos ‘Festa Major d'Hivern – Sant Antoni 2016', ‘Vila-seca' i ‘del 15 al 24 de gener', juntament amb el logo del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca i el de l'Ajuntament de Vila-seca, a més de preveure un espai per als logos dels diferents patrocinadors i organitzadors de la Festa.

L'original haurà de ser lliurat de 9.00 a 14.00 h i de 16.00 a 18.00 h, de dilluns a divendres al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca (carrer del Patró, 10), fins al proper 30 de novembre. A partir d'aquest dia, el jurat, format pel president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, un membre de la Taula de Treball de Festes, un professional del disseny gràfic i dos tècnics de l'Àrea de Festes, ja podrà escollir el millor cartell per a la propera Festa Major, el qual s'endurà 600 euros com a premi.

Totes les obres presentades formaran part d'una exposició de cartells de la Festa Major, que tindrà lloc durant el mes de gener de 2016.