L'Auditori Josep Carreras presenta la nova temporada de tardor

El president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep M. Pujals; el secretari de la Fundació, Josep Toquero; el director de l'Orquestra de l'Auditori Josep Carreras i programador de l'Auditori, Xavier Pastrana i el director del Conservatori i programador de l'Auditori, Josep F. Solórzano, han presentat aquest matí el programa de la temporada de tardor de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

La programació començarà aquest divendres 9 d'octubre a les 21.30 h amb el concert del violinista Josep Colomé que presentarà el seu disc "El violí invisible" i finalitzarà el 26 de desembre amb el tradicional concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i de l'Orquestra Händel. Enguany, la Gala de Cant a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la leucèmia serà el 13 de novembre i tindrà com a convidada a la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera.

Segons el president de la Fundació, Josep M. Pujals, la temprada es caracteritza per la concentració de concerts de format gran, en referència a les diverses orquestres que passaran per l'escenari del Josep Carreras: Camerata XXI, l'Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de Castelló, l'Orquestra de l'Auditori Josep Carreras, l'Orquestra Händel i l'Ensemble o Vos Omnes. També ha volgut resultar la qualitat de la temporada amb la presència del cant coral, el violí de Josep Colomé, grans guitarristes com Alfredo Panebianco, el treball de la soprano M. Teresa Garrigosa i la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera, així com els concerts més populars com Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien i el jazz de Manel Camp Quartet.