Antoni Coll presenta a Vila-seca ‘Els 25 anys de La Plumilla'

El llibre és el recopilatori d'algunes de les 8.000 columnes que Antoni Coll ha publicat al Diari de Tarragona

Ahir al vespre a l'Ajuntament de Vila-seca, Joan Maria Pujals va presentar l'últim llibre d'Antoni Coll, ‘Els 25 anys de La Plumilla', en un acte presidit per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet.

La Sala Polivalent, plena de gom a gom, va acollir la presentació del llibre, el qual és un recopilatori d'algunes de les 8.000 plumilles que Antoni Coll ha escrit en els últims 25 anys a la contraportada del Diari de Tarragona. Tal i com va recordar Joan Maria Pujals, ‘Antoni Coll és un periodista independent, rigorós, eficaç, brillant i persuasiu, que ha sabut escriure la nostra història plumilla rere plumilla'.

Per la seva banda, Josep Poblet va comentar que ‘tot i que la plumilla no és fàcil de fer, és fàcil de llegir, entendre i es fa agradable de llegir, ja que s'hi tracten temes que interessen a la gent'. A més, les columnes de Coll recullen l'aportació de personatges de Tarragona com l'exconseller Joan Maria Pujals; el director del Museu Bíblic, Andreu Muñoz i els periodistes Mikel Iturbe i Josep Ramon Correal.

Antoni Coll, conseller editorial del Diari de Tarragona, va agrair molt l'acte celebrat a Vila-seca, on va fer esment al paper important que té la política, ‘la qual porta el bé comú'. El llibre, dedicat a la seva tieta Mercè, recull algunes de les seves columnes on basteix de dades o anècdotes els 920 caràcters, els quals pretenen ‘enriquir i donar un toc d'humor la part final del diari'.