L'Agrupació Ràdio Taxi estrena número de telèfon i web

L'Agrupació Ràdio Taxi de Vila-seca—La Pineda ha iniciat una campanya d'imatge en la que s'ha vist reforçades la imatge i la marca de la seva associació empresarial, amb l'objectiu d'oferir un millor servei als ciutadans del municipi de Vila-seca (que comprèn les poblacions de Vila-seca, la Pineda, la Plana i el consorci de PortAventura).
 
Per a aquest objectiu ha creat la nova pàgina web www.taxisvilasecalapineda.com, en diversos idiomes, on els seus usuaris podran trobar tots els serveis, preus, excursions i reserves, d'una manera fàcil i àgil.
 
També s'ha iniciat una sèrie de publicitat, amb encartaments i bustiades, displays, flyers, targetes, per promocionar el seu número de contacte, el telèfon 977 39 05 05, que s'afegirà als ja existents.
 
L'Agrupació Ràdio Taxi Vila-seca—La Pineda es va fundar l'any 1992. En l'actualitat disposa d'una flota de 18 taxis, d'entre els que es troben 12 vehicles de 7 places i 2 vehicles adaptats per a gent amb discapacitat.
 
Aquesta Agrupació està composta per taxistes professionals, alguns d'ells amb més de 30 anys d'experiència, els qui —conscients del seu fort compromís social i vocació de treball— ofereixen als seus clients el millor servei durant les 24 hores del dia. Aquests professionals han d'atendre a una població fixa i visitant de milers de persones, atès el caràcter turístic d'aquest municipi tan interrelacionat amb el territori i el món.