Vila-seca aprova més 90.000 euros en incentius a empreses per a la creació de més de 70 llocs de treball

L'Ajuntament manté el seu esforç en ajuts a l'emprenedoria i l'ocupació

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-seca ha aprovat aquest mes de juny la concessió de tot un seguit d'incentius a les empreses i emprenedors del municipi per tal de potenciar la contractació de ciutadans de Vila-seca. Aquests ajuts formen part del programa "Impuls a l'Ocupació" que des de fa uns anys ha posat en servei l'Ajuntament de Vila-seca i on també es concedeixen incentius econòmics per a la creació de noves empreses.

En la darrera Junta de Govern, l'Ajuntament ha aprovat la concessió d'un total de 90.433 euros que han permès donar ocupació a 72 persones aturades del municipi. D'aquests 90.433 euros, 76.433 fan referència a la contractació directa de treballadors aturats i 14.000 euros corresponen a incentius a emprenedors per a la creació de noves empreses a Vila-seca.

Cal esmentar que des de l'inici d'any, el total d'incentius tramitats per la contractació de treballadors temporals i fixos, per a la transformació de contractes temporals a fixes i per a la creació de noves empreses ha estat de 280.466 euros.