Presentades les persones del nou Pla d'Ocupació Municipal

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha donat la benvinguda als nous treballadors

El vestíbul de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca ha acollit aquest matí l'acte de presentació de les 42 persones que des d'avui mateix comencen a treballar al municipi corresponent als nous plans d'ocupació impulsats des de l'Ajuntament de Vila-seca.
 
Destinat a aquelles persones que es troben en situació d'atur, aquest pla té l'objectiu de facilitar l'accés al món laboral i promoure l'ocupabilitat de les persones que hi participen. D'aquestes 42 persones, 37 formen part del segon Pla d'Ocupació Municipal del passat any i 5 persones més corresponen a treballadores del programa Treball i Formació Línia Covid-19 i Línia Dona.
 
Amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment del municipi, les places a cobrir s'han dissenyat atenent diversos perfils professionals de les persones aturades de Vila-seca i a les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l'Ajuntament. De fet, la relació de llocs de treball és molt diversa: auxiliars de serveis, agents cívics, peons de serveis generals, encarregats, prospectores d'habitatges, auxiliars de digitalització i tècniques de suport a diversos departaments municipals.
 
L'acte de benvinguda als treballadors ha anat a càrrec de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb la regidora d'Acció Social, Lucia Teruel i el regidor de  Serveis Generals, Seguretat i Civisme, Josep Toquero. L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha insistit en què "es tracta d'una gran oportunitat que tenen aquests treballadors" i assegura que "de la mateixa manera que per part de l'Ajuntament hi ha un compromís de mantenir els plans d'ocupació també esperem la màxima implicació dels treballadors".
 
Cal recordar que des de l'any 2012 l'Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Plans d'Ocupació Municipal amb finançament propi, per a fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d'ocupació, amb la finalitat de donar cobertura als sectors de la nostra població més castigats per la crisi.