El divendres 27 de desembre arriba una nova edició del Parc Infantil i Jove de Nadal

El Parc Infantil de Nadal de Vila-seca tindrà lloc els propers 27, 28, 29 i 30 de desembre de 17.00 a 20.00 h, al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca.

En aquesta edició del Parc de Nadal, les famílies entraran al fantàstic món del circ, on hi trobaran diferents activitats familiars, tallers de manualitats, inflables, ludoteca familiar, taller de pinta cares, globoflèxia, el tren de la bruixa i unes divertides bicis boges per a grans i petits. El diumenge hi ha previst un taller d'habilitats dels personatges del circ i, l'últim dia, el dilluns 30 de desembre, hi haurà un espectacle familiar.

Com en edicions anteriors, el Parc Infantil de Nadal comptarà amb una trentena de joves voluntaris, que abocaran la seva il·lusió i esforços en la preparació i realització del Parc, en col·laboració de diverses entitats del municipi.

Cal recordar que l'entrada al Parc és solidària. Els infants podran accedir al Parc lliurant aliments de llarga conservació, que seran entregats al Banc d'aliments de Vila-seca.

D'altra banda, el mateix 27 de desembre també començarà el Parc de Nadal Jove, el qual s'allargarà fins al diumenge 29 de desembre. Els  joves podran gaudir de tornejos, passis de pel·lícula i gimcanes des de les 10.00 a les 13.00 h i des de les 20.15 a 23.15 h.

Els joves que vulguin participar als tornejos podran inscriure's per Instagram (@espaijovevilaseca) fins al 27 de desembre.