Comença la construcció del tradicional Pessebre de Sorra a la Pineda

Un any més, arriba una nova edició del Pessebre de Sorra a la Pineda. El Parc del Pinar de Perruquet acollirà les espectaculars escultures de sorra que s'aniran esculpint durant aquesta setmana. En paral·lel s'organitzaran diverses activitats familiars perquè grans i petits gaudeixin d'aquesta tradició vila-secana.

Durant aquesta primera setmana de desembre, diversos artistes de diferents països donen forma a la sorra per obtenir un grup escultòric únic i diferent, aconseguint un resultat sorprenent pels visitants que només es desvetllarà a mesura que les escultures es vagin alçant. Enguany, ens visiten un total de 7 artistes provinents de Bèlgica, Holanda, Dinamarca, Portugal, Letònia i també de casa nostra.

El Pessebre de Sorra tindrà unes dimensions de 200m2 de superfície i estarà format per 280m3 de sorra, fet que suposa manipular i treballar amb més de 400 tones de sorra.     

El grup escultòric es podrà visitar fins el proper 6 de gener. En paral·lel, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha organitzat diverses activitats familiars gratuïtes. D'una banda, el dia 14 de desembre, a les 12.00 h, tindran lloc unes cantades de nadales a càrrec de la Coral Nova Unió de Vila-seca, mentre que el dissabte 21 de desembre, a la mateixa hora, serà el torn dels Cantaires de la Pineda.

A més, donarem la benvinguda al 2020 amb diversos tallers infantils de temàtica nadalenca. Els dies 2, 3, i 4 de gener, a les 11.30 h, grans i petits podran deixar volar la imaginació i creativitat als tallers de "Decoració per l'arbre de Nadal", "Fem postals de felicitació de Nadal" i "Xapes nadalenques", respectivament.