Vila-seca commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Divendres 22 i dilluns 25 de novembre es concentren bona part dels actes

Vila-seca commemorarà, un any més, el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Els actes començaran el proper dijous 21 de novembre i finalitzaran el dimecres 4 de desembre.

En primer lloc, hi haurà un Taller de defensa personal femenina, a càrrec de Marc Sabaté, el proper dijous al Centre Cívic i Cultural El Colomí a partir de les 6 de la tarda.

El divendres 22 de novembre tots els actes tindran lloc a la Sala polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca, a partir de les 7 de la tarda. Es presentarà l'acte i es donarà pas a la lectura del Manifest. A continuació, el grup de teatre "Se'ns va l'olla" interpretarà l'obra "Ara sí", a càrrec del Casal de la Dona i, en acabar, l'advocada Rocío de Mantaras pronunciarà la conferència "Com actuar si sóc víctima de violència envers les dones?". Finalment, a les 20.30 h es preveu la cloenda de l'acte. 

Dilluns 25 de novembre serà el torn d'una projecció de curtmetratges, en el marc del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI), sota el nom de "SensibilitzACCIÓ". L'acte serà a les 5 de la tarda a l'Auditori Alcalde Josep Malapeira. A les 8 de la tarda hi haurà la concentració contra la violència envers les dones, que tindrà lloc a la plaça de l'Església. I, per acabar, a les 20.30 h, tindrà lloc la lectura del manifest a càrrec de l'Associació l'Heura Lila.

L'últim acte es farà el dimecres 4 de desembre a l'Institut Ramon Barbat i Miracle, on diferents grups d'alumnes representaran l'obra de teatre "Ja n'hi ha prou", de prevenció de la violència de gènere en l'àmbit dels joves. Les sessions que es duran a terme seran a les 10.25 h, 11.25 h i 12.40 h.