Vila-seca clou el curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran

El Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca va acollir ahir l'acte de cloenda del curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran de la URV. La cloenda, que va aplegar una cinquantena d'alumnes, fou presidida per l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura; per la regidora Manuela Moya; per la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social de la URV, la Dra. Cori Camps; pel president de l'Aula de Vila-seca, Joan Clavé i per la coordinadora de les Aules d'Extensió Universitària per la Gent Gran, Maria Isabel Miró, la qual va impartir una conferència als alumnes abans de la cloenda oficial.

En paraules de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, "l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran és un lloc per a continuar desenvolupant la curiositat, una característica dels infants que, si no es perd, sempre ens mantindrà desperts i amb desig de saber i aprendre més".

A banda de les conferències que es duen a terme els dimarts cada 15 dies, també tenen lloc les sortides de caire social i cultural. En aquesta ocasió, l'última sortida va tenir lloc el passat 18 de juny a Montblanc i Alcover.

Cal recordar que les Aules d'Extensió Universitària de la Gent Gran, un projecte social engegat per les principals  universitats catalanes, han complert enguany els 15 anys a Vila-seca, per on hi han passat més de 800 alumnes de més de 55 anys.