L'Auditori Josep Carreras presenta la nova temporada de primavera

Els concerts de les formacions residents i el de Sílvia Pérez Cruz són els plats forts

El president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep M. Pujals; el secretari de la Fundació, Josep Toquero, l'assessor de programació de l'Auditori, Josep F. Solórzano i el programador de l'Auditori i director de l'Orquestra i Cor de l'Auditori Josep Carreras, Xavier Pastrana, han presentat aquest matí en roda de premsa la nova programació de la temporada de primavera de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Tretze concerts per una primavera intensament musical

La programació s'allargarà fins al mes de maig i comptarà amb 13 concerts. El primer concert va ser el 7 de febrer amb la Lucerne Festival Winds & E. Bagaría, amb grans instrumentistes de les millors orquestres europees. Tal com afirmava el president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep M. Pujals, "S'aprofita la presència d'aquests grans artistes per fer un assaig obert amb alumnes del Conservatori" per a què els alumnes puguin tenir contacte amb músics de primer nivell. 

Concert solidari amb l'Associació Sanfilippo

El divendres 14 de febrer l'Auditori Josep Carreras va acollir un concert benèfic a favor de l'Associació Sanfilippo de Barcelona. El Cor Carlit Gospel, sota la direcció d'Anna Roqué. l'Auditori Josep Carreras Es suma a aquesta iniciativa solidària per tal de fomentar la investigació de la síndrome mortal de Sanfilippo. 

Sílvia Pérez Cruz i Refree presentaran el seu nou treball discogràfic

Tal com comentava l'assessor de programació de l'Auditori, Josep F. Solórzano, "Un dels plats forts d'aquesta temporada serà el concert de Sílvia Pérez Cruz i Refree", els quals actuaran el 23 de maig a les 21.30 h i presentaran el seu nou treball discogràfic. Una barreja de repertori propi i alè, música tradicional i d'autor on apareixen guitarres, veu en català, castellà, anglès, francès, portuguès i alemany. 
 

Les formacions de l'Auditori tornen a tenir un gran pes a la programació d'aquesta temporada de primavera. 

Així doncs, el Cor Sant Esteve actuarà el 14 de març a les 21.30 h, en un concert que repassarà la història de la música a través dels cànons de Bach, Mozart o Beethoven, entre d'altres. D'altra banda, els dies 11 d'abril i el 30 de maig, l'Orquestra de l'Auditori Josep Carreras oferirà, en primer lloc, un concert de corda, on s'interpretaran obres de Schönberg o Mozart i, per últim, un concert de corda que "girarà al voltant del nostre país" tal com ha comentat el programador de l'Auditori i director de l'OAJC, Xavier Pastrana. L'Orquestra Händel, que enguany compleix els seus 25 anys, ho celebrarà amb un concert el 16 d'abril que inclourà algunes de les obres que durant aquests anys han format part del repertori de l'orquestra. El Cor de l'Auditori Josep Carreras també durà a terme un concert, juntament amb el pianista Alan Branch, el divendres 9 de maig a les 19.30 h, que inclourà peces de Brahms, Schubert o Haydn. 
 

Grans músics tota la temporada 

Grans músics com Pierre Reach, Anton Martynov, Cinzia Bartoli o Cecilio Tieles tenen també un gran protagonisme a la nova temporada de primavera. Pierre Reach i Anton Martynov actuaran el 28 de febrer; Cinzia Bartoli, el 7 de març i Cecilio Tieles, el 25 d'abril. 
 
Les entrades per a tots els concerts, es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació a Ticketmaster.