Aquest dissabte comencen les festes de Sant Joan al barri de la Plana

El 13 de juliol, l'esperat concert d'Andy & Lucas

Aquest dissabte el barri de la Plana iniciarà les seves festes de Sant Joan, que s'allargaran fins al 24 de juny.

Les festes de Sant Joan començaran el dissabte 9 de juny, amb l'elecció de la Reina i les Dames d'Honor de les festes, a partir de les 7 del vespre a la plaça de Sant Joan. A l'endemà diumenge, hi haurà un torneig de pòquer a les 3 de la tarda i, tot seguit, un mercat de roba a la mateixa plaça. A les 6 de la tarda, els petits podran gaudir de l'exhibició infantil de motos, a càrrec de l'Escola de Pilots de Constantí, a la Zona Esportiva i, per últim, a les 8 de la tarda hi haurà partits de futbol entre amics.

El dimecres 13 de juny, durant tot el matí, hi haurà inflables i activitats a l'Escola de la Plana i a les 18.30 h, la graduació dels alumnes de P5 i sisè. El divendres 15 de juny els veïns de la Plana faran la setena sortida al Rocío i, el dissabte 16 de juny a la tarda, hi haurà un Parc Terrestre amb el Súper Bigotis, la Ludoteca, una casa de boles i un toro mecànic, a la plaça de Sant Joan. Al mateix lloc, Inés Rubio protagonitzarà un espectacle flamenc  programat per a les 10 de la nit.  El diumenge hi haurà un parc infantil refrescant temàtic durant tot el matí, de 10.30 a 14.00 h a la plaça de Sant Joan, una Holi party i una festa de l'escuma a les 15.30 h i la Bicicletada popular a les 7 de la tarda, des de la Plana fins a Vila-seca.

El divendres 22 de juny tindrà lloc la final del torneig de dòmino a l'Esplai de la Gent Gran a les 6 de la tarda i, seguidament, a les 7 hi haurà un concurs de rebosteria. Ja a la nit, a les 23.00 h, començarà la Full Moon Party Thailand a la plaça de Sant Joan, amb decoració i temàtica de platja, discjòquei, photocall, projeccions, amb molts regals i sorpreses per a tothom. El dia de la Revetlla de Sant Joan començarà amb un esmorzar popular a les 10 del matí, un vermut popular a la 1 del migdia amb l'actuació de De Duende i una cercavila amb la Txaranga Band Tocats pels carrers del barri a partir de les 7 de la tarda. A les 23.30 h, la Plana celebrarà la Gran revetlla de Sant Joan amb Agustín Aspa i el seu Grup Habana.

Finalment, el dia de Sant Joan a les 12.00 h hi haurà la Missa homenatge a la Tercera Edat, a l'Església de Sant Joan i un refrigeri al Centre Cívic a partir de les 13.30 h. A les 19.30 h tindrà lloc un espectacle divers amb els pallassos Ron & Marianel·la, l'actuació de ball de les petites del barri amb la professora Sònia i l'espectacle de màgia amb Gerard Borrell de Got Talent. El fi de festa el protagonitzaran els Trabucaires del Comú i els Correfocs d'Alforja.

Cal destacar que, a més de les festes del barri, la Plana gaudirà del concert d'Andy & Lucas el divendres 13 de juliol, a partir de les 11 de la nit a la Zona Esportiva, amb el grup Klave com a teloners. Un concert al qual s'hi accedirà amb invitació i serà d'aforament limitat. El dissabte 18 d'agost, els infants seran els protagonistes participant als Jocs Populars en família a partir de les 17.00 h i, a la nit, tindrà lloc un sopar de motxilla a la plaça de Sant Joan i Cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula "Jumanji: Bienvenidos a la jungla".