Vila-seca acull el lliurament del Premi Sambori Òmnium 2018

Vila-seca acollirà l'acte de lliurament del Premi Sambori Òmnium 2018 de la demarcació d'El Camp, el proper dissabte 17 de març a les 10.30 h a l'Auditori Josep Carreras. Un acte que comptarà amb la benvinguda als assistents per part de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i la presidenta d'Òmnium Tarragonès, Rosa Maria Codines. 

Durant l'acte es donaran a conèixer els guardonats d'aquest concurs de narrativa escolar dels centres del l'Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès, els quals passaran a participar a la gran final del Premi Sambori Òmnium, el proper mes de maig.

En aquesta edició,  més de 3000 nois i noies de 50 centres diferents han participat al certamen a les nostres comarques. D'entre els 290 treballs presentats pels centres, aquest dissabte es lliuraran els guardons als 18  millors treballs seleccionats pels membres del jurat de l'edició 2018: Carolina Escoda, Núria Rofes, Maria Estradé, Núria Llebaria, Roger Roig,  Maria Tell i Joan Chavarria.

El Premi Sambori abasta el conjunt de territoris de parla catalana i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d'alumnes i centres, fomentar l'ús i prestigi del català en l'àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

L'acte d'entrega, coorganitzat per les seus d'Òmnium Cultural a l'Alt Camp, el Baix Camp i el Tarragonès, amb el suport de la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Vila-seca, comptarà amb l'actuació del Cor Infantil Sant Esteve i es clourà amb un refrigeri per a tots els assistents.