El Cor Sant Esteve compleix 40 anys

L'Auditori oferirà concerts commemoratius divendres i dissabte

Aquest proper divendres, 19 de desembre, a les 21.30 h a l'Auditori Josep Carreras, tindrà lloc el concert de celebració dels 40 anys del Cor Sant Esteve. Juntament amb alumnes de l'Orquestra Händel i l'acompanyament al piano de Marc Torres, el Cor Sant Esteve oferirà un repertori d'entre el qual destaca l'estrena de la cantata ‘Per una flor que faci estiu', musicada per Xavier Pastrana i amb text de Miquel Desclot, expressament pensada per a l'ocasió.

El Cor Sant Esteve, nascut l'any 1974 i dirigit actualment per Charo García, va representar l'embrió d'una aposta ferma per la música i l'educació musical, que avui té el seu màxim exponent en el Conservatori de Vila-seca i l'Auditori Josep Carreras. 

Les entrades amb un preu de 10 euros, es poden comprar al mateix Auditori Josep Carreras amb antelació o just abans de l'espectacle.

Cal recordar que el Cor Sant Esteve tornarà a actuar a l'endemà dissabte, 20 de desembre, a les 7 de la tarda a l'Auditori Josep Carreras. El concert anirà a càrrec de les cantaires i excantaires que han format part de la coral al llarg dels seus 40 anys.